Ali Kaffe

Ali Kaffe

Ali Kaffe lanserte, i 2017, «Støttegruppa for B-mennesker» på Facebook. VG Partnerstudio fikk oppgaven å promotere denne. Målgruppen var først og fremst B-mennesker, med ønske om at alle som føler seg utilpass i et A-mennskesamfunn, kunne bli med i støttegruppa.

Løsningen ble en humoristisk og informativ artikkel, som tok for seg det å være B-menneske. Intervjuer med medlemmer av støttegruppen ble gjort, der de snakket ut om både fordeler og ulemper. Artikkelen presenterte også en del forskning, som B-mennesker kom svært godt ut av. To videoer ble produsert, der den ene ga nyttige tips, til hvordan morgenkvisten blir enklere for deg som B-menneske, mens den andre illustrerte hvordan en morgen ser ut for et A-menneske, kontra B-menneske.

Sidevisninger: 113 186
En gjennomsnittlig lesertid: 01:21
CTR: 4,5 % – 5 062 klikk 

Videovisninger: 87.353 visninger
Antall fullførte avspiller: 57 %
På facebook fikk de to filmene til sammen 274 342 visninger og 5880 reaksjoner.

 

Under kampanjen, som varte i 4 dager, økte antall følgere på Støttegruppa for B-mennesker med 14%, fra ca 21 000 til 24 000 følgere. Artikkelen ble svært godt lest, og filmene skapte et voldsomt engasjement i sosiale medier. En av facebookfilmene gikk inn på topp 5-listen over VG Partnerstudios videoer med høyest visningstall, mens den andre har tredje mest engasjement (likes og kommentarer) av alle VG Partnerstudio sine filmer.

Sitat fra kunden:

«VG Partnerstudio var en god sparringspartner inn i vårt kreative team og innholdet som ble skapt var helt i tråd med det Støttegruppa skal være. Når flere aktører samarbeider blir det som kunde viktig at denne prosessen oppleves sømløs, noe som fungerte veldig godt sammen VG Partnerstudio. Innholdet ble svært godt mottatt og bidro til både økt trafikk og oppmerksomhet til Støttegruppa og ALI Kaffe.»

Joh. Johannson Kaffe AS v/Ted Allergoth

https://www.vg.no/annonsorinnhold/alikaffe/artikler/bmenneske/

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!