Ving

Ving

Siden starten av 2016 har VG Partnerstudio hatt et tett samarbeid med Ving. Ving ønsket allerede i 2015 å ta i bruk omfattende innholdsmarkedsføring for å posisjonere seg som Norges ledende reiseaktør – de som  gir reiselystne nordmenn best råd om ferier, reisemål, hoteller og opplevelser.

I 2016 gikk VG Partnerstudio live med “Ving Direkte”, et live “reisebyrå” på nett – hvor leserne kan stille spørsmål direkte til Vings eksperter.

På litt over to år har studioet vært besøkt over 700.000 ganger, og Vings eksperter har svart må nærmere 5.000 spørsmål fra reiselystne nordmenn. Sakene, som er skrevet for å skape reiselyst, og for å gi leseren god informasjon om Vings reisemål, er lest nærmere to millioner ganger. Dette antallet har også generelt flere titalls tusen klikk direkte inn til Vings egne sider.

«Vi i Ving synes at samarbeidet med VG Partnerstudio fungerer veldig bra, vi arbeider tett med sakene og utfordrer hverandre – og på den måten finner vi de gode løsningene. Vi er fornøyd med den oppmerksomheten vårt reisestoff får i denne kanalen og den trafikk den gir til våre nettsider.»

Ingrid Osa – Team leader marketing i Ving

Se hele prosjektet her.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!