Maxbo

Maxbo

Utfordring:

Maxbo ønsket å eie posisjonen som eksperten på oppussing, og være det norske folks rådgiver og hjelpende hånd for små og store prosjekter i og rundt hjemmet. I tillegg ønsket kjeden å øke trafikken til maxbo.no og kjennskapen til Maxbo Kundeservice.

Løsning:

Vi laget et oppussingsunivers på VG, med artikler og Maxbos «how to»-videoer, der leserne kunne få tips, råd og masse inspirasjon rett hjem i stuen. Vi bygde også et studio der det norske folk kunne stille spørsmål direkte til Maxbo-ekspertene, og få hjelp til å gjennomføre sine prosjekter.

Nøkkeltall:

Sidevisninger: 1.319.327
Gjennomsnittlig lesetid: 01:15
Gjennomsnittlig CTR på linker inn til maxbo.no: 13,5 prosent
Spørsmål til ekspertene i studioet: 933

Resultater:

Analyser gjennomført i samarbeid med Norstat viste at vi økte liking til Maxbo med 36 prosent, og at flere av de eksponerte satt igjen med inntrykket av at Maxbo gir god kundeservice. Vi satte også rekord i både lengste lesetid og høyeste CTR på linkene inn til kundens egne sider, noe som bekrefter at vi treffer svært godt i målgruppen.

Tilbakemelding fra kunde og byrå:

Sverre Vinje, Chief Client Officer i Carat:

«Da vi startet samarbeidet med VG Partnerstudio, satte vi noen tydelige KPIer for å sikre at vi var enige om hvor vi skulle. Ett av målene var å øke oppfattelsen om at du får god service på Maxbo. I løpet av hele 2017 har vi sett en jevn og fin utvikling på dette parameteret. Det å skrive gode artikler som engasjerer brukerne er et godt virkemiddel når utfordringene er tydelig definert. VG Partnerstudio er flinke folk som bidrar positivt, og utfordrer oss til å bli bedre.»

Linda Ege, Maxbo:

«Samarbeidet med VG Partnerstudio gjør at vi når ut til en bredere kundegruppe enn det vi gjør gjennom tradisjonell kommunikasjon, siden vi kan «snakke» på en annen måte i redaksjonell form. VG Partnerstudio har funnet en artikkelform som både kundene og vi liker godt. Innholdsprodusentene skriver veldig bra, samt at de er fleksible og løsningsorienterte. Dette er egenskaper som betyr mye for oss som kunde. At de i tillegg er engasjerte og aktivt bruker det vi lærer underveis, gjør at samarbeidet er i stadig utvikling. De skal også ha skryt for aktiv og god prosjektledelse, ikke minst mot Maxbo Kundeservice. På mange måter er samarbeidet en stor suksess og vi er stolte over resultatene vi har fått til sammen.»

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!