Smart

Smart

Bakgrunn:

Komplett er en av Norges største og viktigste leverandører av forbrukerteknologi. Komplett ønsket å styrke merkevaren, og ta posisjonen som vanlige folks ekspert og veileder innen forbrukerteknologi og gaming.

 

Løsning:

Løsningen var å bygge en teknologi-nettside kalt Smart, hvor vi hver uke publiserer flere artikler med relevant og inspirerende innhold – fra de siste teknologinyhetene, til produktguider og gode tips og råd. Innholdet består av både artikler og videoer.  

For å nå ut til Kompletts målgruppe, og skape kjennskap til Smart-universet benytter vi VG-fronten og VGs Facebook-side til å spre innholdet.

Vi jobber hele tiden med å utvikle nye løsninger for Smart. I april 2017 fikk vi på plass spesialdesignede kjøpslenker til Kompletts produkter i sakene.

Noen måneder senere, i august 2017 testet vi for første gang et direktestudio der leserne kan stille spørsmål direkte til Kompletts fremste eksperter, for å få veiledning og svar på spørsmål knyttet til alt fra DAB-radioer, valg av ruter og PC-trøbbel.

I anledning «black friday» i oktober 2017 holdt vi dessuten en times live-sending fra Kompletts hovedkontor via streaming-plattformen Twitch. Sendingen inneholdt intervjuer, «give-aways» og gode tips til handel på den store salgsdagen. I forkant hadde vi en nedtelling på forsiden av VG, slik at leserne kunne følge med i det vi gikk på lufta.

Se hele prosjektet her.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!