aretsbyra.png

Fra innsiden

Årets julegave fra VG Partnerstudio 


Svein Arne Haavik

I år er det Leger uten grenser og Mental Helse Ungdom som får regjere forsiden av vg.no på selveste julaften. Og de veldedige organisasjonene som gjør svært mye viktig både her hjemme og ute i verden slipper å betale – hverken for produksjon eller distribusjon!

Les saken

Les saken

NM i guacamole har fått finaleplass i Medieprisen


Amalie Gulbrandsen

Samarbeidet med BAMA Gruppen har nådd topp tre i kategorien Mediekampanje. 


_MAN1816_1.jpg

Les saken

Slik jobber vi med tech og design i VG Partnerstudio

Sandra Warvik

I løpet av de 30 årene World Wide Web har eksistert har verden blitt gradvis mer visuell og interaktiv. I den digitale tidsalderen vi lever i har mediene i dag muligheten til å være til stede i menneskers liv til enhver tid. I VG Partnerstudio formidler vi historier som bygger bro mellom Norges befolkning og kundene våre. 


Stopmotion01-VGPS-pressentasjon_VGP1527.gif

«NM i guacamole» LIVE for Bama

Sigrid Schei Lorentzen

Vi har gjort det med hell før – og nå gjorde vi det igjen. Livesendingen på VG med avokado i hovedrollen er vel blåst.

_MAN1796.jpg

Les saken

VG Partnerstudios nye fjes

Sigrid Schei Lorentzen

Vi har lagt et fantastisk år bak oss, med åtte nyansettelser i 2018 og en stor vekst i antall kunder og prosjekter. Nå er vi klar for å ta fatt på det nye året - med flere nye, dyktige kolleger i stallen. Daglig leder Jonas Ibsen Brynildsrud går ut i pappapermisjon fra 1.februar, og skoene hans skal fylles av Cecilie Eriksrud.

Vil du jobbe med oss?

Vil du være med på laget når VG Partnerstudio fortsetter å vokse?

Vi har allerede nådd inntektsmålene våre for 2018, og opplever større etterspørsel etter høykvalitets innholdsmarkedsføring enn noen gang. Nå rigger vi oss for ytterligere vekst i 2019. Har du god fremstillingsevne, både skriftlig, muntlig og visuelt? Har du lyst til å bidra til at vi fortsetter å levere prisvinnende innholdsmarkedsføring, som både VGs lesere og kundene våre digger? Ta kontakt!

Oda Louise Toven

Rent bord i Europa

Marthe Berg

VG Partnerstudio tok denne uken sammen med Thon Hotels gull i både Digiday i London og Native Advertising Awards i Berlin.


To bidrag til finalen i Medieprisen

Alexander Endsjø

I slutten av august ble det plukket ut åtte shortlist-kandidater i kategorien "Mediekampanje" til årets Mediepris. Av disse åtte var hele fire fra VG Partnerstudio, og nå er finalistene klare. To av Partnerstudios bidrag er med til finalen, der vinneren kåres under Mediekonferansen, som finner sted i Strømstad 25. og 26. oktober. Under kan du lese mer om de to casene som kjemper om heder og ære.

Slik måler vi effekt

Frederik Rasmussen

Usikker på hvordan vi i VG Partnerstudio måler effekt? Analysesjef Frederik Rasmussen gir deg svarene.

Innholdsmarkedsføring: Effektiv annonsering på forbrukernes premisser

Jonas Ibsen Brynildsrud

For mye reklame på internett var for irrelevant i for lang tid, og annonsørene måtte ty til andre virkemidler for å nå ut til sine mer og mer kritiske målgrupper. Svaret ble Content Marketing

aretsbyra.png