For deg som vil ligge litt foran

Smart

Vi har skrevet omtrent like mange ord på Smart som i fire romaner.

«Black Friday»-livesending 

via Twitch. 

20.168.003 minutter har lesere brukt på Smart. Det tar like lang tid som å se Friends 3954 ganger.

Løsning

I dette samarbeidet ble løsningen teknologi-nettsiden Smart, som så dagens lys i juni 2016. Hver uke publiserer vi flere artikler med relevant og inspirerende innhold – de siste teknologinyhetene, produktguider og gode tips og råd. Innholdet består både av artikler og videoer som distribueres gjennom VG-fronten og VGs Facebook-side for å nå ut til Kompletts målgruppe.

Bakgrunn

Komplett er en av Norges største og viktigste leverandører av forbrukerteknologi. De ønsker hele tiden å styrke sin merkevare og posisjonen som nordmenns ekspert og veileder innen forbrukerteknologi og gaming. 

Resultater

Siden oppstarten har vi blant annet utviklet spesialdesignede kjøpslenker, som fører leserne rett inn til Kompletts nettbutikk. Vi har også vært live med et direktestudio der leserne kan stille spørsmål til Kompletts eksperter – om DAB-radioer, nettverksproblemer, PC-komponenter og mye mer.

Siden oppstart har vi publisert mer enn 300 saker på nettsiden Smart, og sakene har fått mer enn 15 millioner sidevisninger totalt.

aretsbyra.png