Kvinnene som endrer Norge

Synnøve Finden

– Det ble en inspirerende artikkel, som på en fin måte knyttet vår fantastiske grunders historie sammen med inspirerende kvinner som baner veien i dag. Forhåpentligvis bidro den til at flere kvinner ‘tar spranget’ og satser. Og selvfølgelig at noen flere velger Synnøve Gulost.

- Mikkel Haugstveit, kategorisjef i Synnøve Finden

Skjermbilde 2019-03-15 kl. 14.48.33.png
stolblikkredigert.jpg

Løsning

På selveste kvinnedagen forente vi modige Synnøve Finden med fire modige kvinner fra vår egen tid: Toppsjef Kristin Skogen Lund, gründer Karen Dolva, kjøkkensjef Nina Kristoffersen og gamer Emilie Emzia Helgesen. Felles for de fem: pågangsmot, stahet og en god porsjon ydmykhet.

Artikkelen leste ekstremt godt, og leverte allerede første publiseringsdag sidevisninger som tilsvarer nærmere det dobbelte av estimatene.

Skjermbilde 2019-03-15 kl. 14.48.43.png

Om oppdraget

På vegne av Synnøve Finden skulle vi fortelle den ganske ukjente historien om pioneren og gründeren Synnøve Finden. Født på en liten gård i Sogn i 1882, med ni søsken og lite tumleplass, var det lite som tilsa at Finden senere skulle bli en forretningskvinne vi fortsatt skulle snakke om over 130 år senere.

Synnøve var modig, og gikk foran - i en ellers mannsdominert bransje.

DSC09428.JPG